Naši uspešni v Srbiji!

• Naši uspešni v Srbiji!

Naši tekmovalci so se izkazali na tekmovanju v Novem Sadu. V starostni kategoriji do 17 let smo v vseh kategorijah imeli slovenskega predstavnika.

Mark Koroša je nastopal v kar treh finalih, od tega je dvakrat uspel osvojiti zlato. V finalu proti Madžaru je prepričljivo zmagal z rezultatom 21:8 in 21:9, prav tako s partnerko Vitmanovo nista imela večjih težav v mešanih dvojicah (21:14, 21:9). V dvojicah z Anelom Hacom Györköšem pa jima žal ni uspelo premagati srbske dvojice in sta okoli vratu obesila srebro.

Nika Bedič si je zlato priborila v igri posamezno, ko je premagala domačinko Bogdanović (21:15 in 21:19). V kategoriji dvojic sta Nika in Kim Matovič osvojili srebro, saj je bila srbska dvojica Bogdanović/Vitman močnejša (21:19, 21:15).

Istočasno je potekalo tudi tekmovanje do 15 let, kjer smo imeli dve predstavnici. Ariana Korent in Alina Bremec sta med posameznicami svoj nastop končali že v skupinskem delu. V dvojicah sta Korentova in Bremčeva nastopili skupaj in si danes dopoldne priborili bronasto kolajno.

Čestitamo našim tekmovalcem za lep izkupiček!

Rezultate današnjiih final do 17 let najdete tukaj.

Rezultate tekmovanja do 15 let najdete tukaj.