Nadgradnja aplikacije Podari športu do 1 % odmerjene dohodnine

  • Domov
  • Nadgradnja aplikacije Podari športu do 1 % odmerjene dohodnine

Na Olimpijskem komiteju Slovenije - Združenju športnih zvez so pripravili nadgradnjo aplikacije Podari del dohodnine športu, s katero želijo pomagati slovenskemu športu do dodatnih sredstev za delovanje, ki jih v tem obdobju še kako potrebuje. 

Nadgradnja omogoča, da generirate spletno stran samo za vašo športno organizacijo in tako olajšate namenitev dela odmerjenje dohodnine. Preprosto vnesete elektronski naslov https://www.olympic.si/podarim/davčna številka in se odpre prilagojena stran, ki je namenjena dotični športni organizaciji, ki ji pripada davčna številka, ki ste jo zapisali v povezavi.

Na spletni strani se v naslovu prav tako izpiše "Podari del dohodnine za (naziv športne organizacije)", polje za izbiro društva pa postane fiksirano. Takšno povezavo nato delite med podpornike svojega društva, ki bodo še lažje podprli vaše delovanje.

PRIMER

https://www.olympic.si/podarim/66169607

Ponastavljena spletna stran je za namenitev odstotka odmerjene dohodnine OKS - ZŠZ. Z vnosom davčne številke vaše organizacije namesto od OKS - ZŠZ bo spletna stran generirana za vašo organizacijo.

Kot smo vas že obvestili je zahteve za namenitev dela dohodnine za leto 2020 mogoče oddati do 31.5.2021.

Za pridobitev statusa pa je potrebno oddati vlogo, kot je opisano na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pod Pridobitev_statusa. Dopolnjen seznam upravičencev bo izdan najpozneje do 15.5.2021.

Arhiv: