RSL BEC Summer School

• RSL BEC Summer School

Danes se je v Podčetrtku uspešno zaključila že sedma poletna šola Summer School, ki se je odvila pod okriljem Badminton Europe s pomočjo Badmintonske zveze Slovenije. Obenem se je odvijalo tudi izobraževanje za Trenerja 2. stopnje, ki ga je uspešno opravila naša igralka in trenerka Urška Polc. Ena izmed tutork na izobraževanju pa je bila tudi Maja Kersnik, ki se je v tej vlogi izkazala že v preteklih letih.

Urška je dejala, da se je na izobraževanje prijavila, ker se želi razvijati kot trenerka badmintona, pridobiti nova znanja in nove izkušnje. Všeč ji je bilo, da se je na izobraževanje prijavilo več nekdanjih tekmovalcev, ki so tekmovali na zelo visoki ravni in so z ostalimi delili svojo perspektivo in izkušnje iz velikih tekmovanj. Polčeva pravi, da je izobraževanje že drugi dan preseglo njena pričakovanja.

Polčeva je izobraževanje uspešno opravila in postala trenerka 2. stopnje (po BWF), za kar ji iskreno čestitamo!