2. turnir do 15 let

• 2. turnir do 15 let

Na Mirni je v soboto potekal 2. turnir do 15 let v sezoni 2021. Na samem tekmovanju je nastopilo 37 fantov in 20 deklet. Videli smo veliko dobrih in napetih dvobojev skozi celoten dan tekmovanja.

Tokrat sta bila najboljša Tim Škrlj (Mirna) in Iva Koša (Lendava) saj sta slavila tako med posamezniki kakor tudi skupaj v mešanih dvojicah.

Pri fantih posamezno je drugo mesto pripadlo tudi Mirnčanu Tevžu Orniku, na tretje mesto pa se je zavihtel Matic Cerar iz Medvod.

Pri dekletih je suvereno zmagala Iva Koša. V finalu je bila v dveh kratkih setih boljša od Mie Gleich (Maribor), na najnižjo stopničko se je zavihtela domačinka Zara Šenica.

Pri mešanih dvojicah smo zopet gledali "mirnsko" finale saj sta v finalu nastopila še Tevž Ornik in Zara Šenica. Kot že prej povedano sta bila od njiju boljša Koša in Škrlj. Tekma za tretje mesto pa je bila pravi triler katerega sta na koncu dobila Kaja Litrop in Matic Jaklin v treh napetih setih, zadnjega v podaljšani igri 29:27.

Za BZS: Aljoša Turk