Croatian International 2016: Uspeh Slovencev

  • Domov
  • Croatian International 2016: Uspeh Slovencev

Na mednarodnem turnirju serije Future v Zagrebu, ki šteje za svetovno jakostno lestvico, so tokrat po medaljah segli tudi slovenski predstavniki. V mešanih dvojicah sta bronasto medaljo osvojila Miha Ivanič in Nika Arih. V polfinalu sta v treh setih izgubila proti kasnejšima zmagovalcema, domačinoma Zvonimirju Durkinjaku in Mateji Čiči. Do četrtfinala sta se prebila tudi Miha Ivančič in Petra Polanc.

V ženskih dvojicah sta Nika Arih in Petra Polanc ter tudi Katarina Beton in Dorotea Sutara v polfinalu izgubili proti ruskima nasprotnicam, oba para v dveh setih. V moških parih sta Matevž Bajuk in Mitja Šemrov izgubila v četrtfinalu v tesnih treh setih proti kasnejšima finalistoma z Danske. Tretji set je bil 22:24. Tudi par Andraž Krapež in Miha Ivanič je imel nekoliko smole v žrebu, saj sta že v prvem kolu igrala proti kasnejšima zmagovalcema Zvonimirju Durkinjaku in Filipu Špoljarcu in po dobri igri izgubila v treh setih. 

V disciplinah posamezno smo bili malo manj uspešni. Kljub temu pa veseli dejstvo, da so se turnirja udeležili vsi najboljši mladinci ter nekaj igralcev, ki imajo talent, pa so badminton pred časom nekoliko postavili na stran zaradi študijskih obveznosti.

Čestitke vsem za odlične rezultate!

 

Povezava na rezultate:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=0048BE93-01A5-441E-9AA4-A1CA2C720C7B

 

Dobitniki medalj

   

Galerija

Arhiv: