VICTOR Slovenia Future Series: Zmaga Miha Ivančiča in Petre Polanc

• VICTOR Slovenia Future Series: Zmaga Miha Ivančiča in Petre Polanc

Danes se je v Brežicah zaključil mednarodni turnir v badmintonu, ki šteje za svetovno jakostno lestvico. Slovenski tekmovalci so spet igrali odlično – Miha Ivančič in Petra Polanc sta zmagala v mešanih dvojicah. V finalu sta bila boljša od Dancev Kristoffer Knudsen/ Elisa Melgaard (Danska)  21:15, 21:11.

»Uspelo nama je! Ponovila sva rezultat lanskega leta. S prikazano igro sem zelo zadovoljna, saj sva oba držala koncentracijo od začetka do konca. Z borbo, osredotočenostjo in odličnim sodelovanjem nama je na koncu uspel vrhunski rezultat. Hvala Mihi, trenerjem, navijačem in vsem ostalim za podporo, » se je razgovorila Petra Polanc.

Tudi Miha Ivančič ni skrival zadovoljstva: »Za mano je moj najboljši turnir v članski konkurenci. Tako z rezultatom kot s prikazano igro med psoamezniki in mešanimi dovjicami sem zelo zadovoljen. Z borbeno igro nama je uspelo ubraniti lansko zmago v mešanih dvojicah

Do novega leta bosta skupaj zaigrala še v Italiji in v Turčiji.

Pri moških posamezno je zmagal Danec Karan Rajan Rajarajan, ki je v treh tesnih setih premagal Čeha Jana Loudo 21:17, 11:21, 21:19. Pri ženskah posamezno smo prav tako videli tri sete, kjer je Švicarka Jenjira Stadelmann po uri igre premagala Madžarko Moniko Szoke 21:18, 13:21, 21:15 Moške dvojice sta zmagala Čeha Janomir Janaček in Tomaš Švejda, ženske dvojice pa Danki Frederikke Lund in Signe Schulz.

Ostali slovenski četrtfinali na turnirju: Petra Polanc med posameznicami, Petra Polanc in Kaja Stanković v dvojicah, Jaka Ivančič in Miha Masten v moških dvojicah ter Miha Ivanič skupaj s Hrvatico Katarino Galenić.

Povezava na žrebe, nosilce, rezultate in časovnico: