15.04.2022

2. turnir do 13 let v sezoni 2022

2. turnir do 13 let, ki se je izvedel to soboto, 9. 4. 2022, je postregel s prijetno novico – velikim številom prijav, teh je bilo kar 84. Ravno to je botrovalo razlogu za spremembo lokacije in organizatorja tekmovanja v zadnjem hipu. Da je lokacija izvedbe ostala na Koroškem, je BZS organizacijo zaupala Športnemu društvu Sele-Vrhe, ki je tekmovanje izvedel v telovadnici OŠ Muta.

Tekmovanje v starostni skupini do 13 let se pri fantih in dekletih delita na dve jakostni skupini, A in B medtem ko se mešane dvojice igrajo v eni jakostni skupini. Pri fantih v B jakostni skupini je prvo mesto suvereno osvojil Bor Zaletel (BK Bit), drugi je bil Sven Podojsteršek (BK Karizma) in tretji Rok Premoša (BK Ljubljana). V A jakostni skupini je bila tekma za prvo mesto bolj napeta, saj je Tim Bregar (BK Mengeš) osvojil prvo mesto po treh setih. Drugo mesto je osvojil Maks Trampuž (BK Konex), tretje mesto pa Din Mašić (BK Medvode).

Ema Radovič (BK Branik) je pri dekletih osvojila prvo mesto v B jakostni skupini, druga je bila Lana Militarov (BK Medvode) in tretja Lea Felicijan (BK Mengeš). V A jakostni skupini je Naja Horvat (BK Mladost) suvereno osvojila prvo mesto, druga je bila Alma Ahmetović (BK Karizma) in tretja Lučka Perme (BK Olimpija).

Kar nekaj izenačenih tekem smo spremljali pri mešanih dvojicah, najvišja mesta pa so ponovno osvojili tekmovalci iz tekmovanja posamezno – A jakostne skupine. Maks Trampuž (BK Konex) in Naja Horvat (BK Mladost) sta po zelo izenačeni igri in treh odigranih setih osvojila prvo mesto, Din Mašić (BK Medvode) in Lučka Perme (BK Olimpija) drugo mesto, Tim Bregar (BK Mengeš) in Nina Vidovič (BK Olimpija) pa tretje mesto.

S strani Športnega društva Sele-Vrhe se lepo zahvaljujemo vsem trenerjem, spremljevalcem in staršem za vaš pozitivni pristop kljub spremembi lokacije v zadnjem trenutku, ki je pripomogel k temu, da smo tekmovanje izpeljali brez večjih zamud in ga zaključili pred predvidenim časom. Se kmalu vidimo na naslednjem tekmovanju.


LINK do žreba in časovnice

Galerija

KOLEDAR

XVI Summer European Youth Olmypic Fest
nedelja, 24. julij 2022