24.06.2023

Serbian Youth International - Novi Sad 2023

1. Dan

Reprezentanca do 15 let je nastopa na Serbian Youth International - Novi Sad 2023. Danes so bile na sporedu tekme v predtekmovalnih skupinah v igrah posamezno. Zmage v svojih skupinah so se veselili Tim Bregar, Bor Zaletel, Maks Trampuž in Sara Bregar. Mia Sketelj in Teodora Milivojević pa se nista prebili iz svojih predtekmovalni skupin.

Nekoliko slabše nam je šlo v mixih kjer je edino zmago dosegla Mia s partnerjem iz Romunije. Izpadla pa sta para Tim / Teodora in Bor / Sara.

2. dan

V petek, 23.6.2023 so bili na Serbian Youth International na vrsti dvoboji v igrah dvojic. V kategoriji do 15 let sta se Tim Bregar in Jan Vrance prebila v 1/4 finale.

Mia Sketalj in Sara Bregar sta se uvrstili v 1/4 finale kjer sta morali priznati premoč Bolgarskima nasprotnicam.

Preboj med štiri najboljše dvojice v kategoriji do 13 let, pa je uspel Maksu Trampužu in Boru Zaletelu. Fanta sta si priigrala najmanj bronasto medaljo.

Tretji dan nas čakajo dvoboji posamezno v vseh kategorijah.

3. dan

V Novem Sadu smo zaključili že tretji dan Serbian Youth International.
Dopoldan so v osmini finala nastopili do 15 let Tim Bregar, do 13 let Sara Bregar, Maks Trampuž in Bor Zaletel.
Za zmago in se uvrstitev v 1/4 finale so vsi štirje porebovali tri sete.
Sledili so boji v 1/4 finalih, kjer so najprej Tim nato Sara in nato še Bor izgubili svoje dvoboje. V zadnjem 1/4 finalu za našo ekipo je nastopil Maks, ki je svojemu grškemu nasprotniku uspel vsiliti svoj tempo igre in je zato slavil 20:22; 21:17; 22:20.

Kot zadnja sta se na igrišče podala še Tim Brega in Jan Vrance, ki sta v 1/4 finalu BD U15 morala priznati premoč Izraelsko Azerbajdžanskemu paru.

Jutri nas čakajo zaključni boji v katerih bomo držali pesti za Maksa v BS U13 in par Maks/ Bor v BD U 13.

 

Vse rezultate lahko spremljate na povezavi: Serbian Youth International - Novi Sad 2023