10.10.2023

Državno prvenstvo do 13 let (BK Bit)

Na DP do 13 let za 2023 Naja Horvat (Mladost) in Maks Trampuž (Konex) z dvema naslovoma
 
Naja Horvat je bila pred Teodoro Milivojević (Medvode) ter Mio Sketelj (Medvode) in Saro Bregar (Mengeš) najboljša med posameznicami in skupaj z Maksom Trampužem v mešanih dvojicah. Pri posameznikih pa je bil Maks Trampuž najboljši pred Dinom Mašičem (Bit) ter Borom Zaletelom (Bit) in Rokom Haličem (Kungota). V mešanih dvojicah sta podprvaka Teodora Milivojević in Bor Zaletel, bronasti pa Mia Sketelj-Rok Halič in Jan Hotko (Pišece)-Sara Bregar.
 
Pri dekletih sta bili v dvojicah najboljši Mia Sketelj in Teodora Milivojević, drugi Naja Horvat in Iza Soldat (Mladost), tretje pa Eva Julija Smolčnik in Ilhana Mustafić (Sele Vrhe) ter Sara Bregar in Mila Vrhovnik (Mengeš). Pri fantih pa sta prvaka domačina Din Mašić in Bor Zaletel, druga Rok Halič in Maks Trampuš, tretji pa Jan Hotko in Sven Pahor (Mladost) ter Tjaž Novak Lešnik in Žan Skarlovnik (Sele Vrhe).
 
 
Tekmovanje je potekalo zelo tekoče, organizator je poskrbel za kvaliteten topli obrok in tudi s pomočjo člana Ballpoola lepo okrasil dvorano.
 
BK BIT