05.11.2023

Bron za Petro in Miha na Madžarskem

48th VICTOR FZ FORZA HUNGARIAN INTERNATIONAL CHAMPIONSHIPS 2023
 
Petra in Miha sta v polfinalu zaključila s tekmovanjem na Madžarskem. Od njiju sta bila z rezultatom 21:19, 21:12 boljša Španca Garcia/Rodriguez. Danes igra žal ni stekla kot smo si želeli, pojavilo se je kar nekaj neizsiljenih napak, Španca sta odigrala na visokem nivoju in bila danes boljša v tem dvoboju.????
 
Potek tekmovanja:
1.dan
Naša članska reprezentanca ta teden nastopa v Budimpešti na mednarodnem prvenstvu Madžarske. Na tekmovanju nastopajo: Miha Ivančič, Maj Poboljšaj, Mark Koroša, Andraž Pungartnik, Gregor Alič, Gal Bizjak, Kevin Lenarčič, Žiga Podgoršek, Vid Koščak, Petra Polanc, Zoja Novak, Kim Matovič in Anja Jordan, spremljata pa jih Maja Kersnik in Denys Peshekhonov. Danes so se igrale kvalifikacije. Najbolje sta odigrala Mark in Maj, katera sta zabeležila zmage v 1. kolu. Maj je premagal Avstrijca Schausbergerja, Mark pa Angleža Panga. V drugem kolu sta ravno tako prikazala visok nivo igre, a žal sta bila tokrat nasprotnika premočna. Mark je izgubil z Angležem Bhabuto, Maj pa s Čehom Janoštikom. Jutri bosta tako med posamezniki zaigrala le še Ivančič in Polančeva, bo pa zato več nastopajočih med dvojicami, kjer bo zaigrala še večina preostalih reprezentantov.
2.dan
Danes so se na mednarodnem prvenstvu Madžarske igrale tekme glavnega tekmovanja. Od naših sta bila med mešanimi pari uspešna Miha Ivančič in Petra Polanc, ki sta se uvrstila v jutrišnjo osmino finala. Ob 10h bosta zaigrala proti Danskemu paru Soby/Vang.
3.dan
Miha in Petra z odlično igro premagal Danski par Soby/Vang. Ob 16h bosta v četrtfinalu zaigrala proti Italijansko- Švedski navezi Bailetti/Johansson.
Miha in Petra sta v polfinalu mednarodnega prvenstva Madžarske. V drugi tekmi današnjega dne sta bila z rezultatom 21:19 in 21:18 boljša od para Bailetti/Johansson. Jutri jima bosta v polfinalu nasproti stala Španca Garcia/Rodriguez.

RAZPISI

TEM Mirna Youth 2024
petek, 30. avgust 2024
RAZPIS

TEM Mirna U17 2024
petek, 30. avgust 2024
RAZPIS

Divider

KOLEDAR

30. TEM Mirna Youth Int. 2023 (U11, U13, U15, U17)
petek, 30. avgust 2024